Online Network Marketing

Tiderne er hårde, når man tænker på at opstarte en hjemmebaseret virksomhed. Mange opstarter af virksomheder fejler når det er gode tider; det er endnu hårdere at få succes med denne økonomi. Der er dog en niche der giver god mening: network marketing.
Her er 14 grunde til hvorfor network marketing, også kendt som multi-level marketing eller MLM, er værd at udforske som en legitim hjemmebaseret virksomhed.
Lave start-omkostninger: En typisk opstart af virksomhed kunne nemt række fra et sted mellem tusind til ti tusind dollars. Du kan starte din egen network marketing virksomhed for bogstavelig talt et par hundrede dollars eller mindre.
Lave udgifter: Det geniale ved network marketing er, at du øjeblikkeligt kan begynde at tjene penge. Du skal ikke betale en stor sum penge og opbygge gæld, mens du bygge din virksomhed op. I nogle virksomheder, vil du ikke have en egentlig indtægt i flere år.
Gældfri: At optage en stor gæld for at opstarte en virksomhed i denne økonomi, er risikabel. Network marketing tillader dig at opbygge en gældfri virksomhed lige fra starten.
Tilbageværende: At udnytte kraften i multiplikation, tillader din network marketing virksomhed at vokse eksponentielt. Modsat de fleste virksomheder der betaler dig direkte for det arbejder du laver, betaler network marketing dig for det arbejde, som dit team laver. Der er andre måder at lave en tilbageværende indkomst på, men medmindre din plan er at blive den næste Amercian Idol eller skrive en bog der kommer på New York Times bestseller liste, er network marketing nok din bedste mulighed.
Ubegrænset udvidelse: De fleste virksomheder jeg kender til i dag, skærer ned. Network marketings grupper vil højst sandsynligt vokse med rekord, da folk bliver tvunget til at forlade det traditionelle jobmarked og prøve noget nyt. Det er et godt tidspunkt at komme ind i en mulighed, som mange andre begynder at overveje.
Ubegrænset publikum: Mange virksomheder er begrænset til et bestemt segment af befolkningen. Tag en restaurant for eksempel. Deres eneste potentielle kunder, er dem i nærheden af den restaurant ved spisetid. I denne virksomhed, er du kun begrænset så langt som internettet rækker.
Lave reklameomkostninger: Det er ikke ualmindeligt for en virksomhed at bruge tusindvis af dollars hver måned på markedsføring. Ikke i network marketing. Person til person-tilgangen er din markedsføring. I de moderne tiders network marketing, kan du bruge denne tilgang online, ved “personligt” at dele dit budskab med tusindvis af mennesker uden at du behøver at bruge en krone.
Ingen ansatte: At opbygge en stor, sprudlende virksomhed betyder sædvanligvis også mange ansatte. Det betyder også at man er ansvarlig for:

 • Lønninger
 • Frynsegoder
 • Skatter
 • Inkorporering
 • Samtaler
 • Ansætte/afskedige
 • Human Resources
 • Osv., osv.
 • Med MLM har du to primære roller når der skal opbygges en stor organisation med tusindvis af “ansatte”:
 • Rekruttering og
 • Duplikering.

Se på forskellen mellem de to lister. Hvilken synes du, ser mest sjov ud? Hvis du kan rekruttere og duplikere, kan du opbygge et team på tusinder, hvor du ikke personligt et ansvarlig på nogen måde!Ved du hvor magtfuldt det er? Dette ene koncept uden ansatte, gør alene det hele værd med network marketing!
Her er et levende eksempel på en network marketer. Han had investeret de sidste 15 år af sit liv på at opbygge en kommerciel og tilbageværende malerfirma med 9 ansatte. På blot 18 måneder efter han blev involveret i sit MLM, havde han tredoblet sin indkomst fra sit malerfirma. Det er unødvendigt at sige, men han solgte sit malerfirma. Han har nu et team på mere end 8000 medlemmer og vokser stadig. Han rejser jorden rundt med sin familie og venner og nyder tilværelsen. Han oplever meget mindre stress ved at bemyndige sit team på 8000, end da han styrede sit team på 9 ansatte.
Skønheden ved network marketing er, at dit team aldrig tager noget af din indtjening, de tilføjer kun til den. Hvis nogen i dit network marketings team ikke producerer, behøver du ikke at fyre dem, du skal bare se efter dem der vil.
Flere penge: Du vil aldrig være i stand til at kunne tjene så mange penge i en traditionel virksomhed, som du har potentiale til med MLM. Den indkomst du kan opnå i network marketing har bogstavelig talt ingen grænse – kun kontrolleret af dybden af din downline og din virksomheds generøsitet.
Inkluder magten fra internettet: At bygge en virksomhed op i nutidens verden og ikke inkludere magten fra internettet, virker fjollet for mig. Hvorfor ikke udnytte det største networking-værktøj i verden, internettet, for at tiltrække interesserede emner til din online MLM mulighed.
Kontroller din egen tid: En af de primære grunde til at mange gerne vil starte deres egen virksomhed, er for at kontrollere deres egen tid. Uheldigvis er der som regel so meget at gøre, at de ender med at arbejde dobbelt så mange timer end de gjorde i deres traditionelle job. Gennem kraften ved multiplikation, behøver det ikke at ske med network marketing.
Deltids-rigdom: Det er muligt at starte din network marketings virksomhed op på deltid. Dette tillader dig at opretholde sikkerheden i dit eget fuldtidsjob, indtil du tjener penge nok til at erstatte din nuværende indkomst. Forestil dig at du opbygger din rigdom på fire år, til forskel fra de 40 år som de fleste arbejder for knapt nok at have råd til at gå på pension.
Din egen virksomhed, men stadig en del af et team: Så kan man tale om at have det bedste fra to verdener! Du er din egen chef – du fastsætter din egen arbejdstid og din egen strategi. Men du har også ressourcerne fra tusindvis af andre, der har gået før dig og dem der arbejder ved din side. Hvorfor opstarte en virksomhed fra bunden, når du kan tilslutte dig et firma hvor dem foran dig allerede har taget bumpene og skrammerne. Det er blevet sagt at, “Hvis du skal gå igennem et minefelt, så sørg for at følge en andens fodspor.” Dine chancer for overlevelse er meget, meget større.
Så, så enkelt: Network marketing er ikke svært at forstå. Faktisk er det sådan, at hvis du gør det svært, så gør du det ikke rigtigt. Når du først forstår dit produkt og dit system, er det et spørgsmål om at dele med andre der leder efter en mulighed og duplikere dig selv gennem dem. Det er det. Det er meget mindre kompliceret end mange andre virksomheds opstarter derude. Du behøver ikke tage tilbage til skolen, du skal ikke ansætte konsulenter, og du skal ikke gennemgå flere uger med øvelse.

Leave a Comment